Navigacija
SLO

Vlado Kreslin z gosti

31. avgust 2018, 20.30
Križanke
29 € (Na dan koncerta: 35 €)

Spoštovane obiskovalce nocojšnjega koncerta Vlada Kreslina obveščamo, da bo koncert na sporedu v Poletnem gledališču  Križank.  

Vlado Kreslin z gosti

Beltinška banda
Mali bogovi
Big Band Orkestra Slovenske vojske

Tradicionalni koncert Vlada Kreslina, ki vztrajno polni poletno gledališče Plečnikovih Križank, praznuje že sedemindvajset let nastopov. Glasbenik, ki je v osemdesetih letih deloval v rock bandu Horizont, leta 1980 zmagal na festivalu Slovenska popevka s skladbo Dan neskončnih sanj in potem z bandom Martin Krpan ustvaril nekaj večnih skladb, velja za enega najprepoznavnejših slovenskih ustvarjalcev sploh. Z izrednim razumevanjem, še posebno ljudske glasbe, je z Beltinško bando in z mnogimi raznovrstnimi sodelovanji povzročil pravi preporod, saj jo je z osebno noto približal vsem generacijam tako na lokalni kot globalni ravni. Z raznovrstno paleto gostov bo Vlado Kreslin predstavil pesmi iz svoje obsežne glasbene zakladnice.

Invalidna oseba na invalidskem vozičku ima prost vstop, spremljevalec vstopnico kupi. OBVEZNA predhodna najava: Blagajna Križank, 01 241 60 26/28.

Nocoj v Križankah!

Preberi več ⇓ Preberi manj ⇑
Deli s prijatelji
Nakup vstopnic
Goopti