Navigacija
SLO

Cenjene kupce vstopnic obveščamo, da je koncert ob 20. obletnici glasbenega delovanja pevke Nuše Derenda (1. 9. ob 20.30, Križanke) odpovedan.

PREDANI KORAKOM

Prebujanja skozi čas

20. avgust - 28. avgust 2018
SNG Opera in balet Ljubljana

Gibalna delavnica
PREDANI KORAKOM

Prebujanja skozi čas 

Kdo smo in kam gremo? Smo drugačni, posebni, tako kot vsi. Rjavolasi, svetlolasi, dolgolasi in kratkolasi, visoki, nizki … Imamo svoje ime, ki nas spremlja na naši poti. Pot, ki je edinstvena, naša, s posebnimi izzivi, zapletena, prepletena in v zanke ujeta. Z nami je vedno nekdo, ki nam pomaga, da vstajamo, se dvigamo in gremo proti svetlobi in sreči, po kateri vsi hrepenimo. Jaz lahko stojim, ti lahko sediš, jaz lovim žogo, ti jo kotališ, nekdo morda tudi leži in jo lovi, tako kot srečo, ki jo lovi vsak izmed nas. Zato plešem in sanjam. Vsak dan in zmeraj.

S prebujanjem od rojstva pa vse do kasnejših let se bomo tokrat prepustili plesnemu spektaklu, ki bo nastal v sodelovanju Festivala Ljubljana, URI Soča in glavnim pokroviteljem projekta Zavarovalnico Sava.

Zaključni nastop Plesnega spektakla »Prebujanje skozi čas«, bo v torek 28.avgusta 2018 ob 18.00 uri in bo odprt za javnost.

Prijavnica na (brezplačno) gibalno delavnico

Predani korakom (6-14 let)

Ponedeljek – torek: 20.-28. AVGUST 2018, 09.00-11.00 ( SNG opera in balet Ljubljana)

Polja, označena z * so obvezna.

Spoštovani starši!

Izjemno nas veseli, da bomo lahko letošnje počitnice preživljali z vašimi otroci in skupaj tkali nepozabne trenutke. Da prijetno druženje ne bo prehitro utonilo v pozabo, bi ga radi ujeli s fotografskim aparatom in ustvarili spletni album fotografij  delavnic, ki bo dostopen vsem udeležencem na posebni elektronski povezavi. Kakšnega izmed posrečenih posnetkov bi uporabili tudi na Festivalovi spletni strani www.ljubljanafestival.si in na družabnem omrežju Facebook (www.facebook.com/LjubljanaFestival). Seveda nikjer ne bodo javno omenjena imena otrok, le imena njihovih mentorjev.

Osebne podatke iz te prijavnice zbiramo izključno z namenom prijave na delavnico in identifikacije ter komunikacije z udeležencem ter s tem izpolnjevanja naših pogodbenih obveznosti. Po telefonu oziroma elektronski pošti vas bomo obveščali o izvedbi delavnice (obveščanje, kako se bo delavnica odvijala, kaj mora otrok prinesti s seboj in podobno). Ime in priimek starša ter naslov starša zbiramo za namen sklenitve pogodbenega razmerja o izvedbi delavnice, ime in priimek otroka zbiramo za identifikacijo otroka na delavnici ter starost zaradi preverjanja ustrezne starosti otroka, katerim je delavnica namenjena.

*Predhodna prijava na delavnico je obvezna. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

*Vse dodatne informacije lahko dobite na maja.stojanov@ljubljanafestival.si ali na tel.št. 01/ 241 60 32; 031 715 485

Preberi več ⇓ Preberi manj ⇑
Deli s prijatelji
Vstop prost
Vstop prost
Goopti