Navigacija
SLO

Obveščamo vas, da je zaradi slabe vremenske napovedi, plesna predstava Dance Amore prestavljena iz danes 16. julija na jutri 17. julija 2018 ob 21.00 na Kongresnem trgu.

NASPROTJA

Plesna delavnica

20. avgust - 22. avgust 2018
12.00-14.00
Viteška dvorana, Križanke

Plesna delavnica

NASPROTJA

Na plesni delavnici bomo premišljeno združili osnove baleta in modernega plesa. Mladi ljubitelji plesa bodo spoznali osnovno tehniko ter preko plesa raziskali razsežnosti giba. S plesom bodo poskušali izraziti svojo osebnost. Vse udeležence bomo drugi dan delavnice peljali na ogled izjemne predstave akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz Sankt Peterburga z naslovom PRO ET CONTRA, ki bo gostovala v Cankarjevem domu.

karin putrih

KARIN PUTRIH, mentor

Karin Putrih je svojo plesno pot začela že v otroških letih. Tečaje plesa je obiskovala v plesni šoli Urška, kjer se je preizkusila v različnih plesnih tehnikah in kasneje postala učiteljica mladinske in članske sekcije za disco dance plese. Svoje znanje je nadgrajevala na različnih programih plesnih šol v Sloveniji in tujini; New Yorku, Los Angelesu in Londonu, kjer je sodelovala s priznanimi pedagogi in koreografi. Kot plesalka se je predstavila v mnogoterih televizijskih projektih, letos je kot ena izmed spremljevalnih plesalk nastopila v ekipi pevke Lee Sirk na tekmovanju za pesem Evrovizije 2018 v Lizboni. Predstavila se je tudi v odmevnejših muzikalih in prireditvah, medtem ko je v različnih plesnih kategorijah osvojila naslov prvakinje na nekaterih državnih in evropskih prvenstvih.

___________________________________________________________________________________________________________________

USTVARJALNE DELAVNICE ZA OTROKE

V sklopu 66. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice. Namenjene bodo predvsem ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bomo prispevali k razvoju umetniškega  talenta, spodbujali njihovo kreativnost ter jih seznanjali z različnimi umetniškimi zvrstmi. Poletnih kreativnih delavnic se bodo lahko udeležili vsi otroci, z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse delavnice bodo brezplačne.

Maja Stojanov, vsebinski koncept

Katarina Kukovič, koordinatorka projekta

 

Polja, označena z * so obvezna.

Prijavnica na (brezplačno) plesno delavnico "Nasprotja" (10-15 let)

Ponedeljek , torek, sreda: 20.-22. AVGUST 2018, 12.00-14.00 (Viteška dvorana)

Podatki udeleženca:

Spoštovani starši!

Izjemno nas veseli, da bomo lahko letošnje počitnice preživljali z vašimi otroci in skupaj tkali nepozabne trenutke. Da prijetno druženje ne bo prehitro utonilo v pozabo, bi ga radi ujeli s fotografskim aparatom in ustvarili spletni album fotografij delavnic, ki bo dostopen vsem udeležencem na posebni elektronski povezavi. Kakšnega izmed posrečenih posnetkov bi uporabili tudi na Festivalovi spletni strani www.ljubljanafestival.si in na družabnem omrežju Facebook (www.facebook.com/LjubljanaFestival). Seveda nikjer ne bodo javno omenjena imena otrok, le imena njihovih mentorjev.

Osebne podatke iz te prijavnice zbiramo izključno z namenom prijave na delavnico in identifikacije ter komunikacije z udeležencem ter s tem izpolnjevanja naših pogodbenih obveznosti. Po telefonu oziroma elektronski pošti vas bomo obveščali o izvedbi delavnice (obveščanje, kako se bo delavnica odvijala, kaj mora otrok prinesti s seboj in podobno). Ime in priimek starša ter naslov starša zbiramo za namen sklenitve pogodbenega razmerja o izvedbi delavnice, ime in priimek otroka zbiramo za identifikacijo otroka na delavnici ter starost zaradi preverjanja ustrezne starosti otroka, katerim je delavnica namenjena.

*Predhodna prijava na delavnico je obvezna. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

*Vse dodatne informacije lahko dobite na maja.stojanov@ljubljanafestival.si ali na tel.št. 01/ 241 60 32; 031 715 485

Preberi več ⇓ Preberi manj ⇑
Deli s prijatelji
Vstop prost
Vstop prost
Goopti