Navigacija
SLO

NASPROTJA

Plesna delavnica

20. avgust - 22. avgust 2018
12.00-14.00
Viteška dvorana, Križanke

Plesna delavnica

NASPROTJA

Na plesni delavnici bomo premišljeno združili osnove baleta in modernega plesa. Mladi ljubitelji plesa bodo spoznali osnovno tehniko ter preko plesa raziskali razsežnosti giba. S plesom bodo poskušali izraziti svojo osebnost. Vse udeležence bomo drugi dan delavnice peljali na ogled izjemne predstave akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz Sankt Peterburga z naslovom PRO ET CONTRA, ki bo gostovala v Cankarjevem domu.

Zaključni nastop delavnice Nasprotja, bo v sredo 22.avgusta 2018 ob 16.00 uri v Viteški dvorani Križank in bo odprt za javnost.

karin putrih

KARIN PUTRIH, mentor

Karin Putrih je svojo plesno pot začela že v otroških letih. Tečaje plesa je obiskovala v plesni šoli Urška, kjer se je preizkusila v različnih plesnih tehnikah in kasneje postala učiteljica mladinske in članske sekcije za disco dance plese. Svoje znanje je nadgrajevala na različnih programih plesnih šol v Sloveniji in tujini; New Yorku, Los Angelesu in Londonu, kjer je sodelovala s priznanimi pedagogi in koreografi. Kot plesalka se je predstavila v mnogoterih televizijskih projektih, letos je kot ena izmed spremljevalnih plesalk nastopila v ekipi pevke Lee Sirk na tekmovanju za pesem Evrovizije 2018 v Lizboni. Predstavila se je tudi v odmevnejših muzikalih in prireditvah, medtem ko je v različnih plesnih kategorijah osvojila naslov prvakinje na nekaterih državnih in evropskih prvenstvih.

___________________________________________________________________________________________________________________

USTVARJALNE DELAVNICE ZA OTROKE

V sklopu 66. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice. Namenjene bodo predvsem ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bomo prispevali k razvoju umetniškega  talenta, spodbujali njihovo kreativnost ter jih seznanjali z različnimi umetniškimi zvrstmi. Poletnih kreativnih delavnic se bodo lahko udeležili vsi otroci, z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse delavnice bodo brezplačne.

Maja Stojanov, vsebinski koncept

Katarina Kukovič, koordinatorka projekta

 

Prijava ni več mogoča.

Preberi več ⇓ Preberi manj ⇑
Deli s prijatelji
Vstop prost
Vstop prost
Goopti