Navigacija
SLO

Koncert Pasijon po Janezu v Ljubljani

14. april 2017, 19.00
Unionska dvorana, Grand hotel Union
59, 49, 39 €

Podpornik in ambasador kulture v Sloveniji

Koncert Pasijon po Janezu v Ljubljani, 14. aprila 2017

 

Spoštovani !

Dovolite mi, da vas najprej lepo pozdravim in vas ob tej priložnosti osebno povabim na gala koncert Pasijon po Janezu, ki bo 14. aprila 2017 na Veliki petek potekal v Unionski dvorani v Ljubljani.

Koncert bodo soustvarjali vrhunski glasbeniki Dunajskega orkestra WIESE Consort, zbora Arnold Schoenberg z Dunaja in mednarodnega sestava solistov, ki so center svojega umetniškega delovanja našli na Dunaju. Med njimi je tudi Slovenec David Jagodic, ki bo kot solist v Pasijonu upodobil Evangelista. David Jagodic je sicer redni študent na Univerzi za glasbo in upodabljajoče umetnosti na Dunaju, kjer zaključuje magistrski študij opernega petja. Povezovanje celotnega koncerta bo pod taktirko svetovno znanega dirigenta gospoda Ervina Ortnerja. Datum koncerta je bil seveda skrbno izbran, saj ga Veliki Petek povezuje s krstno izvedbo v leipziški katedrali Sv. Nikolaja pred 293 leti.

Pri promociji tega koncerta vas kot ambasadorje kulture v Sloveniji vabim na koncert in prosim, da to novico razširite tudi med podpornike tovrstne kulture.

Vstopnice je mogoče kupiti preko spleta: http://www.eventim.si/si/vstopnice/jsbach-pasijon-po-janezu-ljubljana-dvorana-grand-hotela-union-451998/event.html in na prodajnih mestih EVENTIMA /Pošte, Petrol,… /

Lepo vabljeni !

Patrik Jagodic, direktor

P.Jagodic, d. o. o. M: 041 332 324

E: patrik@pjagodic.net

Preberi več ⇓ Preberi manj ⇑
Deli s prijatelji

Več o dogodku

Nakup vstopnic
Goopti