PRAVLJICA IN LUTKA

Mala likovna kolonija

18. julij 2017
10.00 - 12.00
Križanke
Brezplačen vstop

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Mala likovna kolonija

V sklopu 65. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice. Namenjene bodo predvsem ustvarjalnim šolskim otrokom in bodo potekale v sproščenem in prijetnem ambientu Križank. V sodelovanju s strokovnimi mentorji želimo omogočati razvoj umetniškega talenta, spodbujati njihovo kreativnost ter jih seznanjati z različnimi umetniškimi teorijami in tehnikami. Vse to bodo lahko doživeli in se seznanili z udeleženci XX. Mednarodne likovne kolonije kot tudi drugimi nastopajočimi umetniki. Poletnih delavnic se lahko udeležijo VSI otroci z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse bodo brezplačne.

PRAVLJICA IN LUTKA

Torek: 18. 7., 10.00–12.00, Križanke

Odpravili se bomo skozi pravljični labirint. V vrtincu znanih zgodb bomo poiskali pravljičnega junaka ter se z vso vztrajnostno in pogumom podali v izdelovanje svoje fantazijske lutke. Na delavnici bomo predvsem spodbujali domišljijo in inovativnost, razvijali ročne spretnosti in krepili estetski čut.

BIBI BOBNAR, mentor

RAZSTAVA VSEH DEL

Petek: 21. 7. ob 11.30

Otrokom želimo likovno umetnost čim bolj približati ter v njih spodbuditi zavedanje trenutkov, prizorov in izkušenj iz vsakdanjega otroškega igrivega življenja, ki jih bodo s svojo domišljijo in s pomočjo naših mentorjev lahko upodabljali v raznovrstnih likovnih izrazih. Z nami bodo ustvarjalka Barbara Zonta, umetnica Rina Pleteršek, pravljičarka Bibi Bobnar in  restavratorka Andreja Jamšek.

Prijavnica

[ninja_forms_display_form id=13]

*Predhodna prijava na delavnico je obvezna. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

*Vse dodatne informacije lahko dobite na maja.stojanov@ljubljanafestival.si ali na tel.št. 01/ 241 60 32; 031 715 485

Pomembne informacije

Splošni pogoji